Bounty-t idéző csodafinom kókuszos szaloncukor, finom, roppanós étcsokiburokban! Készítsétek el feltétlenül!
A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre!
Hozzávalók:
100 g kókuszreszelék
160 g sűrített tej
2 tábla étcsokoládé (200 g)
Elkészítése:
- A sűrített felmelegítjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és alaposan elkeverjük.
- Hagyjuk langyosra hűlni.
- Teáskanálnyi adagokat szedünk a masszából, amiket hengerekké vagy inkább téglatestekké formázunk.
- Mélyhűtőbe tesszük őket, 20-30 percre, majd a felolvasztott étcsokoládéba mártogatjuk őket.
- Sütőpapírral bélelt tálcára sorakoztatjuk őket, és a mélyhűtőben hagyjuk a csokit megszilárdulni!
- Bonbonos papírba csomagoljuk őket, hűvös helyen vagy hűtőben tároljuk.
Jó étvágyat!
Ha szeretitek a gyors, egyszerű recepteket, akkor találkozzunk a Facebook oldalamon is! 🙂
Rupáner-Gallé Margó Hivatalos Oldala
További szaloncukor receptjeim: