Barion Pixel

Nagyon sajtos sajtgolyó a fagyasztóból – a legfinomabb…

Sajtgolyók közelről

Sütiző könyv ajánlás

Már van egy sajtgolyó recept fent, de ez lekörözi azt, méghozzá toronymagasan. Régóta kerestem ezt a receptet, és most, hogy megvan, nem hinném, hogy lehet überelni. Már legalábbis számomra 🙂 Csupa-csupa sajt, mennyei, olyan, amilyennek lennie kell 🙂 Akár napokkal előtte elkészíthető, csak kivesszük a fagyasztóból, és már meg is van a vacsi vagy az ebéd egy része.

hozzávalók (kb. 45 darabhoz)

  • 60 dkg trappista sajt
  • 3 evőkanálnyi fehér finomliszt
  • 2 tojás felverve
  • + zsemlemorzsa a hempergetéshez
  • + étolaj a sütéshez

Elkészítés

  1. A sajtot sajtreszelőn lereszeljük, majd összegyúrjuk a többi hozzávalóval.
  2. Teáskanálnyi adagokból golyókat formázunk, zsemlemorzsába forgatjuk, majd lefagyasztjuk őket.
  3. Tíz-tizenöt perccel mielőtt sütni szeretnénk kivesszük őket a fagyóból, majd bő, forró olajban aranyszínűre sütjük őket.

Jó étvágyat! 🙂

Ha szeretitek a gyors, egyszerű receptek, akkor találkozzunk a Facebook oldalamon is! 🙂
Rupáner-Gallé Margó Hivatalos Oldala

Sajtgolyó kettétörve

szeretettel ajánlom:

csomag kedvezmény
100 új bögrés receptes könyv
boríték ikon
elválasztó szívecskével
0