Barion Pixel

BROWNIE-MIX AJÁNDÉKBA

ADVENT 8. NAPJA

Advent nyolcadik napjára egy másik nagy kedvencem bújt csinosba, félkészen. Íme a Brownie -sütipor, ami ismét egy kiváló ajándék lehet, csokifüggő családtagoknak, barátoknak, kollégáknak.

Ez a legfincsibb Brownie, nézzétek milyen mesésen fest! És, ha fotó nem hozná meg a kedvetek, akkor nézzétek meg a videót, mert ez valami eszméletlenül finom:

Brownie-mix

A Brownie bizony egy csokis élménybuborék, persze csak akkor, ha jól van elkészítve!

Sokadik próbálkozás, mert nem akartam elhinni, hogy egy félig sült, csokis valamiért rajongjon egy fél kontinens. De ha eltalált recepttel dolgozunk, akkor érthető a népszerűsége: szédületes, kakaós-csokoládés, erősen mmmmmm-mögős, szemlehunyós süti…

A recept mellé találtok szépséges, letölthető receptet, amit csak ki kell nyomtatnotok, illetve nyomtatható, gyönyörű címkéket, matricákat, amik még ünnepibbé teszik ezt az amúgy is mutatós üveget. Tehetitek egyszerű befőttes üvegbe, ajándékozhattok mellé muffinsütő tepsit, csokoládécseppeket, csokit.

Megsütni is persze erősen ajánlott, de garantált, hogy a megajándékozott szerencsés is nagyon fog örülnie egy ilyen csúcs finomságnak!

Az adventi kalendárium szépséges grafikáiért köszönet a sógornőmnek Eszternek és a GREdesign-nak!