Barion Pixel

Tupperware kerek nokedli szaggató

A nokedlit hajlamosak vagyunk hanyagolni, pedig egy nagyon színes eleme lehet az étkezésünknek, és mosolyt fog varázsolni a szeretteink arcára.

Ezerféle variációban készíthetjük, számos feltéttel, és amellett, hogy egy pörkölt mellé a leginkább kedvelt köret, általában nem éppen a háziasszonyok kedvenc mutatványa.

Pedig, történhet ez másképpen is! Csak egy jó eszközre van hozzá szükségünk, az pedig ez a kerek kis csoda, ami nem is olyan kicsi! Hiszen egy óriási adag nokedlitésztával is elbír, és így pillanatok alatt kész a galuska: nem folyik mellé, nem kell több kis adaggal dolgoznunk, és elmosogatni is könnyű! Még ha rá is szárad a tészta, csupán egyetlen mozdulattal, akár egy papírtörlővel is letörölhetjük, szinte lecsúszik róla.

Ha még nem találtad meg az igazit, ő lesz az!

Jár hozzá egy formatervezett spatula is, így nincs szükség egyéb eszközre, például fakanálra. De nemcsak nokedlit szaggathattok ezzel a spatulával, hanem akár egy formabontó túrófánk vagy joghurtfánk is készülhet vele, villámgyorsasággal!

Én sem szerettem soha nokedlit készíteni, de most már gyakori vendég a galuska az asztalunkon, a kis családom legnagyobb örömére!

Szállítási idő: Kb 1-2 hét

 

5 280 Ft (nettó 4 157 Ft)

Elfogyott