rOZSOS VEKNI ELŐTÉSZTÁVAL
Mert az előtészta klassz dolog!
Ha még nem is nőttünk fel a kovászolás mágikus feladatához, vagy szimplán nincs időnk, ezek ellenére mi is érezhetjük magunkat olykor-olykor házi péknek, hála az előtésztáknak, amik ahhoz az elenyésző tíz perchez képest, amit velük töltünk, olyan péksüteményeket segítenek kreálni, amiket senki nem tud szó nélkül hagyni.
Most egy korábbi hiányosságomat pótolom ezzel a recepttel, ugyanis ennek már régen fel kellett volna kerülnie az oldalra!
Tehát süssetek rozsos veknit, amit nagyon egyszerű elkészíteni, a végeredmény pedig pont olyan, amilyennek lennie kell: tökéletes kis rozskenyér szeletkék, amik könnyedek, ízletesek!
Az Adventi kalendárium szépséges grafikáiért köszönet a sógornőmnek Eszternek és a GREdesign-nak!