Barion Pixel

Házi készítésű granola

Készítsetek házi granolát!

Magunknak és ajándék gyanánt is tökéletes választás egy ilyen finom és gazdag, édes reggeli. Már régóta tervben van nálam, egy olyan granola megalkotása, ami nem okoz csalódást, mint a boltokban kapható, olykor, megpuhult, szottyadt verzió. Mindig ilyennek képzeltem, ropogós, mézes, fényes, édes, friss a zabpehely benn, nem kiábrándítóan fűszeres ízű, mellé nyakig van pakolva pirított magvakkal, gyümölcsökkel. Így biztosan tökéletesen indul a nap.

Elkészíteni pedig olyan egyszerű, hogy egyszerűbb nem is lehetne. A tepsi mondjuk egy okból veszélyes, a frissen sült granola és magvak ellenállhatatlanok, úgyhogy jobb esetben is csak a fél tepsi fog eljutni az üvegbe kerülésig!

Ajándékba is tökéletes, imádni fogják, ha van olyan, aki szeret granolát reggelizni. Tuti leveszi majd a lábáról! A recept mellé találtok szépséges, letölthető receptet, amit csak ki kell nyomtatnotok, illetve nyomtatható, gyönyörű címkéket, matricákat, amik még ünnepibbé teszik ezt az amúgy is mutatós üveget. Tehetitek egyszerű befőttes üvegbe, ajándékozhattok mellé müzlistálat, bögrét, tejesüveget, cuki kanalat.

 

A szépséges címkékért és receptkártyákért köszönet a sógornőmnek Eszternek és a GREdesign-nak!