Ünnepi borzselé
Advent tizedik napja
Készítsünk csillogó borzselét!
Amilyen különlegesen csengő elnevezése van, olyan egyszerű elkészíteni ezt az ínyencséget.
Ezúttal ünnepi köntöst is kapnak, készül igazi forralt bort idéző vörös, citromos-fahéjas rozé, és egy egyszerű citrusos fehér.
Készítsétek el ajándékba, igazi gourmet finomság, ami midössze néhány perc munkával elkészíthető, mégis igazi meglepetés.
És, hogy mi mellé ajánlott a borzselé? Mehet kalácsra, használhatjuk úgy, mint a lekvárt, de tökéletes kísérője sajttálaknak, és persze magában kanalazgatva is nagyon finom!
A recept mellé találtok szépséges, letölthető receptet, amit csak ki kell nyomtatnotok, illetve nyomtatható, gyönyörű címkéket, matricákat, amik még ünnepibbé teszik ezt az amúgy is mutatós üveget.
A rólam készített fotókért köszönet Apukámnak, Gallé Péternek!
Az Adventi kalendárium szépséges grafikáiért köszönet a sógornőmnek Eszternek és a GREdesign-nak!