Fűszervajas finomságok
December 12. napja
Ma elérjük az adventi kalendárium felét, remélem élvezitek a mi kis gasztronómiai utazásunkat!
Ma három receptet is hoztam Nektek, egy szuper zöldfűszeres fűszerkeveréket, amivel fűszervajat is készítünk, a fűszervajjal pedig megtöltjük és friss-ropogósra sütjük a kiflijeinket!
Jó sütögetést kívánok!
Fűszervaj fűszerkeverék
Ez a mix csodás alapja lehet a fűszervajunknak, amit nemcsak a pirítósunkra kenhetünk, vagy tölthetjük bármilyen péksüteménybe, hanem halra és húsra kenve mennyei sülteket készíthetünk!
Legyen ott ez a keverék a fiókban vagy a polcon, imádni fogjátok!
Fűszervaj
A fűszervaj az egyik kedvenc kencém a pirítósomra, de nagyon szeretem halra, csirkére kenni, és úgy elkészíteni a sülteket.
Elkészíteni pedig nagyon egyszerű!
Fűszervajas és cheddaros kiskiflik
Különleges alkalmakra, különleges sós finomságot hoztam Nektek, kétféle ízben! Pillekönnyű kiflik, a rétegeikben sós-fűszervajjal vagy cheddar sajttal.
Szépek, finomak, mutatósak!
Az Adventi kalendárium szépséges grafikáiért köszönet a sógornőmnek Eszternek és a GREdesign-nak!