Barion Pixel

Fűszervaj

fűszervaj

A fűszervaj az egyik kedvenc kencém a pirítósomra, de nagyon szeretem halra, csirkére kenni, és úgy elkészíteni a sülteket.

Elkészíteni pedig nagyon egyszerű:

Hozzávalók:

Elkészítése:

  1. A szobahőmérsékletű, puha vajban elkeverjük a fűszerkeveréket, majd vagy dobozkában eltesszük a vajat, vagy frissentartó fóliába csomagolva, rudacskákat formázunk belőle.
  2. A hűtőben hagyjuk megkötni, majd sütőpapírba csomagolva, mint egy óriás szaloncukrot tároljuk, vagy akár ajándékozzuk!

Jó étvágyat! 🙂

Ha szeretitek a gyors, egyszerű receptek, akkor találkozzunk a Facebook oldalamon is! 🙂
Rupáner-Gallé Margó Hivatalos Oldala

fűszervaj

szeretettel ajánlom:

Kategóriák