A fűszervaj az egyik kedvenc kencém a pirítósomra, de nagyon szeretem halra, csirkére kenni, és úgy elkészíteni a sülteket.
Elkészíteni pedig nagyon egyszerű:
Hozzávalók:
- 10 dkg vajhoz 1-2 teáskanálnyi általunk bekevert fűszermix, aminek a receptjét itt találjátok: Fűszervaj fűszerkeverék
Elkészítése:
- A szobahőmérsékletű, puha vajban elkeverjük a fűszerkeveréket, majd vagy dobozkában eltesszük a vajat, vagy frissentartó fóliába csomagolva, rudacskákat formázunk belőle.
- A hűtőben hagyjuk megkötni, majd sütőpapírba csomagolva, mint egy óriás szaloncukrot tároljuk, vagy akár ajándékozzuk!
Jó étvágyat! 🙂
Ha szeretitek a gyors, egyszerű receptek, akkor találkozzunk a Facebook oldalamon is! 🙂
Rupáner-Gallé Margó Hivatalos Oldala