Kozáksapka, hólabda bögrésen: tökéletesítve!
Ha el szeretnénk kápráztatni a családot, vendégeket, barátok, akkor ez bizony egy nagybetűsen: “OLYAN” desszert. Falatnyi tökély, pillekönnyű piskótával, egy nagyon selymes, fehér, főzött vajas krémmel, belehempergetve kókuszpelyhekbe és a tetején egy gyönyörű...
Forralt almalé
A forralt almalének mindig hatalmas sikere van Kicsik és nagyok is szeretni fogják, készítsétek el ti is ezt a finomságot! És forralt bor fűszerkerék legyen otthon télen, de ne a bolti, hanem ez itt: forralt bor fűszerkeverék… A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre! :-)...
Kókuszos szaloncukor: három hozzávalóból!
Bounty-t idéző csodafinom kókuszos szaloncukor, finom, roppanós étcsokiburokban! Készítsétek el feltétlenül! A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre! Hozzávalók: 100 g kókuszreszelék 160 g sűrített tej 2 tábla étcsokoládé (200 g) Elkészítése: A sűrített felmelegítjük, majd...
Narancsos marcipános szaloncukor
Narancsos-marcipános szaloncukor: a Rupáner konyhából!
Pisztácialikőr
Pisztácialikőr bögrésen: a Rupáner konyhából!
Cheddar sajtos brokkolileves
Cheddar sajtos brokkolileves: a Rupáner konyhából!
Gesztenyés szaloncukor
Gesztenyés szaloncukor: a Rupáner konyhából!
Sós karamell mousse bögrésen
https://www.youtube.com/shorts/z_krpwj5Rkk fizetettegyüttműködés Ez a sós karamell az egyik létező legkönnyedebb desszert, amelyhez elengedhetetlen a habtejszín – készítsétek el Ti is! @hulala.magyarorszag A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre! 🙂 Hozzávalók: 1 bögre...
Habkönnyű, selymes citromtorta bögrésen
Habkönnyű, selymes citromtorta bögrésen: a Rupáner konyhából!
Habkönnyű sajtos perec
Habkönnyű bögrés sajtos perecek a Rupáner konyhából!