klasszikus lakodalmas aprósütik
December 13. napja
Diócska
Vannak azok az igazi magyar,
lakodalmakon hagyományos sütemények,
közéjük tartozik a mandulácska és a diócska,
amiknek a sikere újra és újra töretlen a vendégseregek körében.
Édes kis csilingelős formákban sülnek,
finom, gazdag krémmel vannak megtöltve,
és olvadnak az ember nyelvén.
A diócska pont ilyen!
Mandulácska
A mandulácskának már a látványa is csodás,
hát még az íze, illata.
Háromszorosan is mandulás,
mert kerül a tésztájába és a krémbe darálva,
illetve szép színes aromával is megbolondítjuk a kinézetét,
és persze az ízét!
Kókuszdiócska
A kókuszdiócska egy nagyon finom sütemény,
kívül-belül kókuszos, omlós, igazi mutatós vendégváró süti,
amivel a siker garantált!
Az Adventi kalendárium szépséges grafikáiért köszönet a sógornőmnek Eszternek és a GREdesign-nak!