Barion Pixel

Bögrés gofri – ami tuti nem ragad le

P1040599

3,5 l kelesztő

A gofri kulcs a gyerekszívekhez, no meg persze a felnőttekéhez is 🙂 És mindössze egyetlen titka van: egy jó recept! Az enyém Orsi szomszédasszonyomtól származik, a kislányom kérésére, aki szerint az Orsié a legfinomabb 🙂

A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre! 🙂

Hozzávalók:

– 5 tojás
– háromnegyed bögre cukor
– 1 kocka margarin (25 dkg)
– 4 bögre liszt
– 1 csomag sütőpor
– 2 csomag vaníliás cukor
– 2 bögre tej

1. A cukrot kikeverjük a tojásokkal.
2. Hozzákeverjük a szoba hőmérsékletű margarint, majd ráöntjük a száraz hozzávalókat.
3. A tejet keverjük hozzá utoljára, kisebb adagokban.
4. Gofri-sütőben kisütögetjük 🙂

Jó étvágyat! 🙂

Ha szeretitek a gyors, egyszerű receptek, akkor találkozzunk a Facebook oldalamon is! 🙂
Rupáner-Gallé Margó Hivatalos Oldala

szeretettel ajánlom:

Próbáld ki elsőként az új receptjeimet!

További receptek