Barion Pixel

52 hetes pénzkihívás – spóroljunk együtt!

Így spórolhatunk hétről-hétre, csak tűzzünk ki egy célt, és érjük el…

A tavalyi évet, mintha csak elfújták volna, úgy elrepült. Az éjféli koccintásnál mi azért megegyeztünk abban, hogy 2017 egy nagyon szép év volt a családunknak. Hogy az idei még jobb legyen, tettünk jó pár fogadalmat, amit rá is írtunk egy nagy papírra, úgyhogy nyoma is van 🙂 És én ugyan nem írtam rá az 52 hetes pénzkihívást, csak, hogy többet pihenek, mozgok, játszok a lányokkal, és leszek a friss levegőn, kevesebbet idegeskedek, és olvasni is többet szeretnék, azért ezt a pénzkihívást is igyekszem véghez vinni 🙂

Jó pár éve, hogy megláttam ezt a kihívást Ildikónál, azóta is eszembe szokott jutni év elején. Azonban idén ráírtam a lapra, hogy nem halogatok, így most erre is sor kerül.

Ez egy nagyon egyszerű kis módszer, indítunk egy bizonyos összeggel, amit minden héten megtoldjuk az előzőt. Fokozatos terhelés 🙂 A félretett összeget egy üvegben, dobozban, perselyben gyűjthetjük, a lényeg, hogy jól rejtsük el, és ne essünk kísértésbe, ne fosszuk ki, ha lehetséges.

Persze mehet fordítva is, a nagyobb összeggel kezdve, vagy amikor van egy kis plusz, bizonyos összegeket előre kipipálni 🙂

A kezdő összeg ránk van bízva: kezdhetünk 25 forinttal, akkor 35775 forintunk lesz év végen, de mehet 100 forinttal is, akkor 143100 az év végére összegyűlt összeg, míg 50 forintos betéttel 71550. Mindenki azt válassza, amit vállalni tud, erre készítettem Nektek több táblázatot, csak nyomtassátok ki, amit választotok, és aztán hajrá!

Jó spórolgatást, és vidám, sikeres 2018-at kívánok Nektek!

Szeretettel:

Margó

szeretettel ajánlom:

Próbáld ki elsőként az új receptjeimet!

Kategóriák