Barion Pixel

Forrócsoki-por házilag, ajándékba

A LEGFINOMABB FORRÓCSOKI!

Telitalálat lett a kis családomban, a lányaim azt mondták, hogy ennél jobb forrócsoki nem létezik! És valóban nagyon finom: minőségi alapanyagokból készül, intenzíven kakaós, csokis forró selymes ital, nádcukorral, mindenféle adalékoktól mentesen. Pofongyszerűen elkészíthető, szinte nem is jár munkával. mégis a mi kezünk munkáját dicséri és igazi, házi forrócsokival kápráztathatjuk el a kiszemelt áldozatot, na jó, szerencsés megajándékozottunkat.

A recept mellé találtok szépséges, letölthető receptet, amit csak ki kell nyomtatnotok, illetve nyomtatható, gyönyörű címkéket, matricákat, amik még ünnepibbé teszik ezt az amúgy is mutatós üveget. Tehetitek egyszerű befőttes üvegbe, ajándékozhattok mellé színes papírszívószálakat, egy helyes bögrét, pillecukrot.

Igazi, szeretnivaló kis csokoládébomba lesz!

A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre! 🙂

Hozzávalók:

  • 1 tábla étcsokoládé (10 dkg)
  • 1 bögre holland kakaópor (10 dkg)
  • 1 bögre nádcukor (16 dkg)
  • 2 evőkanál étkezési keményítő
  • fél teáskanál fahéj
  • negyed teáskanál szerecsendió

Elkészítése:

  1. A csokit összetörjük, majd egy késes aprítóba az összes többi hozzávalóval együtt összeaprítjuk, keverjük. Ha nincs otthon késes aprító, akkor a csokit egyszerűen reszeljétek le, és keverjétek össze a többi hozzávalóval.
  2. Ezután egy jól zárható üvegbe vagy tárolóba tesszük.

Felhasználás:

Egy bögrényi tejhez kb. 2 evőkanál porra lesz szükség, és akkor a legfi nomabb ha lábasban forraljátok össze.

És, hogy igazán szép és ünnepi legyen minden, kattintsatok IDE, ahol megtaláljátok a cuki kis címkéket és a nyomtatható, ajándékozható receptet is: https://rupanerkonyha.hu/forrocsoki-por-cimkek/

A szépséges üveget és a hangulatos bögrét a Skandi Trendnél vásároltam!

szeretettel ajánlom:

Próbáld ki elsőként az új receptjeimet!

Kategóriák