Barion Pixel

Ötperces joghurttorta bögrésen

Mindössze négy hozzávalóból, liszt nélkül készül ez a finomság!

Ráadásul néhány perc alatt összekeverhető, nagyon finom, krémes, lágy joghurttorta, amit emiatt csak még jobban szeretünk!

A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre! 😊

Hozzávalók egy 22 cm átmérőjű tortaformához:

  • 3 bögre görög joghurt (800 g)
  • 1 bögre kristálycukor (16 dkg)
  • 6 tojás
  • fél bögre étkezési keményítő (60 g)

Elkészítése:

  1. A sütőt melegítsük elő 170 fokra, alul-felül sütés programra.
  2. A joghurtot keverjük el egy habverő segítségével a cukorral, majd keverjük hozzá a hat tojást is.
  3. Végül szitáljuk bele az étkezési keményítőt, és az egészet keverjük homogénné.
  4. Béleljünk ki egy 22 cm átmérőjű, kapcsos tortaformát, majd öntsük bele a tésztánkat.
  5. Tegyük be az előmelegített sütőbe, és süssük 50-60 perc alatt készre.
  6. Hagyjuk a formában kihűlni.
  7. Ha kihűlt, óvatosan emeljük ki, majd szeleteljük, és porcukorral tálaljuk.

Jó étvágyat!

Ha szeretitek a gyors, egyszerű receptek, akkor találkozzunk a Facebook oldalamon is! 🙂
Rupáner-Gallé Margó Hivatalos Oldala

Hasonló recepteket itt találsz:

Sütés nélküli szuperkrémes sajttorta

Sütés nélküli joghurttorta villámgyorsan

A legkrémesebb sajttorta bögrésen

szeretettel ajánlom:

Próbáld ki elsőként az új receptjeimet!

Kategóriák