Barion Pixel

Itt a farsang, áll a bál!

farsangi elválasztó

Járjon csárdást az a habverő, fakanál, na és a dagasztógép karja is, ha mi már nem bírnánk a tempót!
A farsang egy nagyon vidám, színes időszaka az évnek, és nagy szükség is van rá, hogy lélekben készülhessünk a tavaszra, és lassan elbúcsúztathassuk a telet. Sokat segíthetnek nekünk ebben a finom puha fánkok, amik számtalan formában, ízben és színben csempésznek melegséget a szürke hétköznapokba!

Tehát: Fánksütésre fel, várjunk tavaszt!

Utóirat: Kell ám valami, amire foghatjuk a sütisütést a karácsony és a húsvét között!

Válogassatok a fánkreceptek között:

Legújabb fánkjaim:

Túrós fánkgaluska bögrésen

Túrós fánkgaluska

Kelt amerikai, sütőben sült almafánk

Kelt almafánk a sütőből

Kerek fánkok:

profiterol

Hartai fánk

Berliner fánk bögrésen

Dagasztás nélküli berliner fánk

profiterol

Szalagos fánk anyukámtól

Fánkok egy kis plusszal:

profiterol

Kelt almafánk bögrésen

kelt túrófánk karika

Kelt túrófánk karika

kelt krumplis fánk

Kelt krumplis fánk

Különleges formájú fánkok:

profiterol

Churros csokiszósszal

profiterol

Boldogi nagyrózsafánk

profiterol

Beignet

Tízperces fánkok:

profiterol

Tízperces pillefánk

profiterol

Tízperces fánk

profiterol

Tízperces túrófánk

Csörögefánkok változatosan:

profiterol

Csöröge vajas-boros tésztával

profiterol

Leveles csöröge

profiterol

Mesebeli herőce

Az oldal szépséges grafikáiért köszönet a sógornőmnek Eszternek és a GREdesign-nak! 

farsangi elválasztó